Contact

Matthé en Helma Sjamaar
Tsjerkestrjitte 4
9145 RE  TERNAARD
E info@degoudbek.nl
M +316 512 88 201
of stuur een PB via Facebook

OPEN TUIN
Op 19 juni 2021 doen we mee met het landelijke Opentuinen weekend van Groei&Bloei. We zijn open van 10-17 uur. Helaas is de tuin (nog) beperkt toegankelijk voor rolstoelen.

Er zijn die dag nog 6 tuinen in de omgeving open. De afdeling Groei & Bloei Noordoost Friesland heeft een fietsrondje samengesteld. Het rondje is te starten bij een willekeurige tuin en rechts- of linksom te rijden, met de fiets of per auto. De afstand is 66,6 kilometer (exclusief tuin 4). Uiteraard kun je de route inkorten.
De route is vanaf 14 juni 2021 te downloaden via Route.nl – kies fietsroute 2532777.

BEZOEK OP AFSPRAAK
Met ingang van 2021 staat De Goudbek in de Open Tuinengids van de Nederlandse Tuinenstichting (NTS). De NTS vermeldt- in tegenstelling tot eerdere jaren – bewust ook tuinen die nog volop in ontwikkeling zijn. Zoals die van ons. Dit jaar bijvoorbeeld leggen we een stumpery aan en in juni wordt de schuur vervangen.

U kunt ons – corona-proof – bezoeken na afspraak, maar houdt er rekening mee dat u geen perfect plaatje aantreft. We nodigen u uit met ons te genieten van het proces en de ontwikkeling van onze tuin. Vanzelfsprekend staat de koffie klaar!

Een Tuin in Ternaard