Contact

Matthé en Helma Sjamaar
Tsjerkestrjitte 4
9145 RE  TERNAARD
E info@degoudbek.nl
M +316 512 88 201
of stuur een PB via Facebook

OPEN TUIN
Op zondag 22 mei en 19 juni doen we mee met Fryslan iepenet siene tunen 2022. 19 Juni is ook onderdeel van het landelijke Opentuinen weekend van Groei&Bloei.

Op beide dagen zijn we open van 10-17 uur. Er zijn die dag nog een tiental andere tuinen in de omgeving open. Tzt komen er een boekje met informatie en een routegids beschikbaar.

BEZOEK OP AFSPRAAK
U bent als (tuin)groep van harte welkom! Maak daarvoor wel tevoren een afspraak. Wij ontvangen u graag met koffie, thee en iets erbij en verzorgen een rondleiding.

Maak er een complete dag uit van door ook een workshop bij ons te doen, bijvoorbeeld het maken van een cyanotype (blauwdruk) of monoprint met materiaal uit de tuin. Vanzelfsprekend zorgen we voor een goede instructie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen contact met ons op.

Ook kunnen wij u ideeën aanreiken voor het combineren van uw bezoek aan De Goudbek met dat aan andere tuin(en) of kwekerijen in de omgeving.


Sinds 2021 staat De Goudbek in de Open Tuinengids van de Nederlandse Tuinenstichting (NTS). De NTS vermeldt- in tegenstelling tot eerdere jaren – bewust ook tuinen die nog volop in ontwikkeling zijn. Zoals die van ons. Dit jaar hopen we de grote borders achter het huis te beplanten.

BEZOEK ZONDER AFSPRAAK
U bent welkom zonder afspraak als het bord ‘Open Tuin’ aan de weg staat. Dan is er ook (tegen betaling) koffie, thee e.d. met iets erbij verkrijgbaar. Dit is niet voor groepen, want op onverwacht bezoek daarvan zijn wij niet berekend.

U kunt ons – corona-proof – bezoeken na afspraak, maar houdt er rekening mee dat u geen perfect plaatje aantreft. We nodigen u uit met ons te genieten van het proces en de ontwikkeling van onze tuin.

  • Betreding is op eigen risico.
  • Helaas is de tuin (nog) beperkt toegankelijk voor rolstoelen.
  • Honden toegang in overleg.

Een Tuin in Ternaard